Centro Comercial del Grupo SORLI

Jardín Vertical de Vertiarte instalado en el nuevo Centro Comercial del Grupo Sorli en Vilassar de Dalt 

El grup Sorli Discau va congregar desenes d’autoritats i convidats divendres passat, dia 21 de novembre, a la inauguració del nou complex comercial i esportiu amb un hotel de quatre estrelles, el Sorli Emocions. Aquest concepte innovador s’ubica a la comarca del Maresme, i més concretament a tocar de la sortida de la C-32 a l’alçada de Vilassar de Dalt, on Sorli ha invertit 15 milions d’euros i on treballaran inicialment 70 persones.

El Conseller d’Empresa Felip Puig va assistir a la inauguració i va augurar l’èxit de Sorli Emocions assegurant que “ara es parla molt d’emprenedors però no és cap moda, és una tradició de país i el grup i la família Sorli en són exemples de com construir un negoci fort i apostar pel territori i les seves potencialitats”. Puig també va voler afegir que “un centre com aquest dóna valor afegit a l’aposta turística d’una zona privilegiada com és el Maresme”.

Talleres Infantiles de Verano

Vertiarte y Ana Hernando

NUEVOS CURSOS INFANTILES EN VERTIARTE DURANTE EL MES DE AGOSTOVertiarte y Ana Hernando (www.anahernando.com) organizamos talleres infantiles de MINIJARDINES, KOKEDAMAS Y ESCULTURAS, en el local de VERTIARTE en Miraflores de la Sierra, durante los miércoles, jueves y viernes del mes de agosto. ¡¡¡NO LO DEJÉIS PASAR!!! Os podéis apuntar mediante mailo por teléfono. (Pulsa en la imagen para más información)


Vertiarte - Copyright © 2019
Diseñada por Go Web